CEO προς Instagram: «Διαλέξτε άλλο όνομα για το ανερχόμενο Bolt app»

Ημ/νία: 29 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook, το οποίο βρίσκεται πίσω από το Instagram, διέρρευσε κατά λάθος(;) την προηγούμενη εβδομάδα μία νέα εφαρμογή την οποία ετοιμάζει, με ονομασία Bolt. Φήμες του TechCrunch θέλουν την εφαρμογή να ανακοινώνεται αυτή τη βδομάδα.

two bolt apps

Βιώνουμε και πάλι μία γνώριμη κατάσταση. Το Facebook στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον δύο ονομασίες οι οποίες ανήκουν σε άλλες επιχειρήσεις, οδηγώντας τις όποιες διαμάχες στα δικαστήρια. Το ίδιο κάνει και αυτή τη φορά με το Bolt app.

Στο Google Play υπάρχει ήδη εδώ και ένα χρόνο εφαρμογή με την ονομασία Bolt και οι φήμες περί της νέας Instagram εφαρμογής με την ίδια ονομασία έχουν μπερδέψει όχι μόνο τους χρήστες της, αλλά και τον CEO της εταιρίας, ο οποίος μέσω ενός blog post παρακαλά την ομάδα του Instagram να αλλάξει ονομασία στην ανερχόμενη εφαρμογή της.

Ενδιαφέρον, επίσης, έχει και ένα σχόλιο χρήστη το οποίο διάβασα στο TechCrunch. Σύμφωνα με το σχόλιο, μπορείτε να δείτε πως το λογότυπο του ανερχόμενου Bolt app θυμίζει το λογότυπο του site causes.com. Δείτε τα μαζί στην εικόνα που ακολουθεί.

bolt logo vs causes logo

Αν κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί, έχει απενεργοποιηθεί από την υπηρεσία.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑