Το Snapchat απέκτησε φίλτρα εικόνων βάσει της περιοχής!

Ημ/νία: 16 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Snapchat κυκλοφόρησε μία νέα λειτουργία με ονομασία «Geofilters» στη δημοφιλή social εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες βάσει της περιοχής στην οποία βρίσκονται, να προσθέτουν συγκεκριμένα φίλτρα στις εικόνες τους.

snapchat geofilters

Ξεκινώντας δοκιμαστικά από τις περιοχές Los Angeles και New York, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν μία εικόνα και να δοκιμάσουν σέρνοντας την οθόνη προς τα δεξιά να προσθέσουν στο preview της εικόνας ένα φίλτρο. Αν, για παράδειγμα, ο χρήστης βρίσκεται κοντά στη Disneyland, τότε θα εμφανιστεί στην εικόνα ως φίλτρο η ένδειξη κάτω αριστερά στην παραπάνω εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνοιγμα προς το δημόσιο περιεχόμενο για το Snapchat με το «Our Story»

Δε γνωρίζουμε συγκεκριμένο αριθμό φίλτρων, πάντως είναι αρκετά. Για να μπορέσει να βρεθεί ένα διαθέσιμο φίλτρο, θα πρέπει ο χρήστης να επιτρέπει στο Snapchat να γνωρίζει την τοποθεσία του. Η ομάδα του Snapchat αναφέρει πως δεν αποθηκεύει στους servers της τις τοποθεσίες των χρηστών.

Πηγή: Snapchat Blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑