Μυστικά από Facebook φίλους και Collections για το Secret app

Ημ/νία: 15 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Secret είναι μια εφαρμογή με την οποία οι χρήστες μοιράζονται μυστικά στους φίλους τους ανώνυμα. Μέχρι πρότινος, τα μυστικά μπορούσαν να δουν οι φίλοι του χρήστη και οι φίλοι των φίλων του χρήστη, από τις επαφές του τηλεφώνου. Πλέον, μια νέα επιλογή για Facebook σύνδεση είναι διαθέσιμη, καθώς επίσης και μία νέα λειτουργία με ονομασία «Collections».

secret facebook login

Μέσω της επιλογής για Facebook σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το FB προφίλ τους με την εφαρμογή Secret και να μοιραστούν/δουν μυστικά μαζί τους. Όπως πάντα, η ανωνυμία δεν επηρεάζεται, όλα γίνονται χωρίς να γνωρίζουν οι χρήστες από ποιον προέρχεται ένα μυστικό.

secret collections

Όσον αφορά τη νέα λειτουργία Collections, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν την κεντρική σελίδα του Secret, στην οποία θα δουν κάποια δημοφιλή μυστικά κατηγοριοποιημένα. Πραγματοποιώντας σύνδεση με το προφίλ τους, οι χρήστες μπορούν να κάνουν εγγραφή σε κάποια κατηγορία για να βλέπουν τα μυστικά της μέσω της καρτέλας «Explore» στην εφαρμογή στις κινητές συσκευές.

Το Secret είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα για όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, σε Android και iOS.

Πηγή: TechCrunch

Αν κάποιος σύνδεσμος δεν λειτουργεί, έχει απενεργοποιηθεί από την υπηρεσία.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑