Χαμός από Facebook και Twitter σχόλια στον αγώνα Βραζιλία – Γερμανία

Ημ/νία: 10 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το επιβλητικό σκορ 1-7 του αγώνα Βραζιλία – Γερμανία έκανε όλους τους φιλάθλους του Μουντιάλ παγκοσμίως να… παραμιλούν. Τόσο πολύ, που τα Facebook και Twitter πήραν «φωτιά» από τις συζητήσεις των χρηστών, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Twitter αντιδράσεις

twitter brazil vs germany

Συνολικά καταμετρήθηκαν 35,6 εκατ. tweets κατά τη διάρκεια του Βραζιλία – Γερμανία, μετατρέποντας τον αγώνα στον πιο πολύ συζητημένο μεταξύ όλων των αθλημάτων στο Twitter.

twitter brazil vs germany

Οι παίκτες οι οποίοι αναφέρθηκαν περισσότερο στα 35,6 εκατ, tweets, είναι με σειρά οι Júlio César, Oscar και Fred για τη Βραζιλία, και οι Miroslav Klose, Toni Kroos και Thomas Müller για τη Γερμανία.

twitter brazil vs germany

Τέλος, ο συγκεκριμένος αγώνας έθεσε ένα νέο ρεκόρ στα tweets ανά λεπτό, αφού το 5ο γκολ της Γερμανίας από τον Sami Khedira έφερε το εκπληκτικό νούμερο των 580.166 tweets ανά λεπτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καλύτερα ελληνικά tweets του ημιτελικού Βραζιλία – Γερμανία

Facebook αντιδράσεις

facebook brazil vs germany

Αφήνοντας το Twitter και περνώντας στις Facebook αντιδράσεις για τον αγώνα Βραζιλία – Γερμανία, καταμετρήθηκαν συνολικά 200 εκατ. Facebook αντιδράσεις (likes, σχόλια και δημοσιεύσεις) από 66 εκατ. χρήστες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, οι 16 εκατ. χρήστες με τις 52 εκατ. αντιδράσεις προέρχονται μέσα από τη Βραζιλία. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι επίσης ο πιο πολύ συζητημένος στο Facebook.

facebook brazil vs germany

Όπως και στο Twitter, έτσι και στο Facebook η στιγμή με τις περισσότερες αναφορές είναι το 5ο γκολ της Γερμανίας από τον Sami Khedira. Οι πιο πολύ συζητημένοι παίκτες είναι με σειρά οι Thomas Müller, Miroslav KloseToni KroosMesut Özil και Sami Khedira για τη Γερμανία, και οι David Luiz, Marcelo, HulkJúlio César και Fred για τη Βραζιλία.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως οι αναφορές του Neymar ξεπέρασαν κατά 10 φορές τις αναφορές των υπόλοιπων παικτών της Βραζιλίας, κάτι το οποίο θα τον έφερνε στην πρώτη θέση αν αγωνιζόταν. Επίσης, ο Thiago Silva θα ήταν τρίτος σε αναφορές αν αγωνιζόταν.

facebook brazil vs germany

Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο η Βραζιλία είναι η πρώτη χώρα με τις περισσότερες αναφορές στον αγώνα Βραζιλία – Γερμανία, ενώ έκπληξη παραμένει πως η Γερμανία δεν είναι μέσα στις πέντε πρώτες χώρες. Όσον αφορά τους χρήστες, οι άντρες ηλικίας 18 έως 24 ετών πρωταγωνίστησαν στις αναφορές.

Πηγές: Twitter Data

Ετικέτες: , , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑