10 μύθοι που καταρρίπτονται για τους YouTube χρήστες [Infographic]

Ημ/νία: 11 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι YouTube χρήστες έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό των υπολοίπων χρηστών του ίντερνετ ως εκείνοι οι οποίοι είναι νέοι, βλέπουν όλη μέρα βίντεο με γάτες, τα θέλουν όλα δωρεάν, δεν έχουν πολλούς φίλους κλπ. Κυκλοφορούν πολλοί μύθοι για τους φανατικούς χρήστες του YouTube, όπως θα καταλάβατε.

true or false

Έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε σε 1.580 YouTube χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου κατέρριψε 10 μύθους των χρηστών του Κοινωνικού Δικτύου. Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, δεν είναι όλοι νέοι χρήστες, αφού μπορεί το 90% να είναι άνω των 18 ετών, όμως το 50% είναι άνω των 35 ετών. Επίσης, οι χρήστες δεν τα θέλουν όλα δωρεάν, αφού είναι πρόθυμοι να αγοράσουν διπλάσιες ταινίες, βιβλία και μουσική απ’ότι οι άλλοι χρήστες, καθώς επίσης και πενταπλάσια βιντεοπαιχνίδια.

Στο Infographic το οποίο ακολουθεί μπορείτε να ανακαλύψετε τους υπόλοιπους 8 μύθους. Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και ξανά κλικ σε αυτή στη νέα καρτέλα για μεγέθυνση.

10 myths about YouTube users infographic

Πηγή: Pin

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑