Στο σφύριγμα του διαιτητή στα πέναλτι του Μουντιάλ το Twitter σωπαίνει

Ημ/νία: 4 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Λένε πως η μαγεία της στιγμής χάνεται με τα Social Media, διότι όλοι κοιτούν την οθόνη μιας συσκευής και όχι αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους. Στην περίπτωση του Μουντιάλ 2014, το Twitter έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ ενδιαφέρον γράφημα.

twitter mundials penalty

Μέχρι και σήμερα, δύο αγώνες του Μουντιάλ οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Το παραπάνω γράφημα αφορά τη διαδικασία των πέναλτι του αγώνα Βραζιλία – Χιλή. Όπως μπορείτε να δείτε, καθώς ο παίκτης ετοιμάζεται να βαρέσει το πέναλτι, ακόμη δημιουργούνται tweets. Από τη στιγμή που ο διαιτητής σφυρά για την εκτέλεση του πέναλτι και έως ότου η μπάλα καταλήξει ή όχι στα δίχτυα, το Twitter σωπαίνει. Για κάθε μία εκτέλεση πέναλτι.

Η αγωνία των πέναλτι δεν αποτυπώνεται μονάχα offline, αλλά και online, τουλάχιστον στο Twitter. Το ίδιο συνέβη και στον αγώνα της Εθνικής μας με την Κόστα Ρίκα.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑