Το Twitter εξαγοράζει την TapCommerce για mobile ad retargeting

Ημ/νία: 2 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter θέλει να αυξήσει τα διαφημιστικά του έσοδα, αφού τον τελευταίο καιρό έχει επικεντρωθεί αρκετά γύρω από τις διαφημίσεις. Σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαγορά της Namo Media για χάρη των mobile διαφημίσεων και την ίδια μέρα με τη διάθεση της προώθησης εφαρμογών σε όλους τους διαφημιστές, το Twitter ανακοίνωσε εξαγορά της TapCommerce.

twitter acquires tapcommerce for mobile ad retargeting

Η TapCommerce προσφέρει υπηρεσίες mobile ad retargeting σε συσκευές smartphones και tablets, βοηθώντας τους διαφημιστές να επαναφέρουν τους πιθανούς πελάτες τους για να ολοκληρώσουν μια αγορά στην κινητή συσκευή τους. Το remarketing χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό στους υπολογιστές, όμως δεν είναι (ακόμη) τόσο διαδεδομένο στις κινητές συσκευές.

Φημολογείται πως η εξαγορά κόστισε 100 εκατ. δολάρια, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις δύο εμπλεκόμενες εταιρίες.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑