Όλα τα μωρά του Μουντιάλ σε πάνω από 1.000 tweets εικόνων!

Ημ/νία: 2 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Από τις 12 Ιουνίου οι τηλεοράσεις όλων παίζουν Μουντιάλ 2014. Πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, οι οποίοι έχουν τραβήξει πάνω τους όλα τα πλάνα των σκηνοθετών, όμως την παράσταση κλέβουν και οι όμορφες παρουσίες στις κερκίδες των γηπέδων, ακόμη και όταν προβάλλονται για λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

world cup 2014 babes

Είναι γνωστό πως κάθε χώρα διαθέτει ανθρώπους με ξεχωριστή ομορφιά και υπάρχει ένας Twitter λογαριασμός ο οποίος θέλει να αναδείξει τα μωρά του Μουντιάλ 2014.

Πρόκειται για τον λογαριασμό World cup Eye Candy με username @WC2014Babes, o οποίος μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 1.000 tweets με εικόνες και βίντεο από υπηρεσίες όπως οι Instagram και Vine.

Update [17/07/14]: Ο λογαριασμός αποσύρθηκε από το Twitter.

Συνηθίζεται ο λογαριασμός να ανεβάζει tweets τα οποία αφορούν τον κάθε αγώνα ο οποίος διεξάγεται εκείνη τη χρονική στιγμή, οπότε θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από κάθε χώρα η οποία συμμετέχει στα τελικά του Μουντιάλ.

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑