Διαθέσιμη σε όλους τους διαφημιστές η προώθηση εφαρμογών στο Twitter

Ημ/νία: 1 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Μετά από πετυχημένες δοκιμές, το Twitter αποφάσισε να λανσάρει την προώθηση εφαρμογών σε όλους τους διαφημιστές. Αυτό σημαίνει πως οι διαφημιστές μπορούν να στοχεύουν χρήστες βάσει ενδιαφερόντων, λέξεων κλειδιών, τοποθεσίας, φύλου, γλώσσας κλπ, έτσι ώστε να προβάλλουν διαφημίσεις εφαρμογών με δυνατότητα εγκατάστασης αυτών.

twitter mobile app promotion

Οι διαφημιστές μπορούν είτε να κάνουν αυτόματη χρήση του εικονιδίου και των πληροφοριών μιας εφαρμογής μέσω Google Play ή App Store, είτε να θέσουν διαφορετικές πληροφορίες.

twitter mobile app promotion analytics

Στη συνέχεια, αφού δημιουργηθεί η διαφήμιση για την προώθηση μιας εφαρμογής, το Twitter δίνει πληροφορίες όπως πόσες εγκαταστάσεις έγιναν, πόσες αγορές εφαρμογών, πόσες εγγραφές κλπ.

Τέλος, οι πληρωμές για τέτοιου είδους διαφημίσεις βασίζονται στο μοντέλο cost-per-app-click (CPAC), κάτι το οποίο σημαίνει πως οι διαφημιζόμενοι χρεώνονται μονάχα όταν κάποιος χρήστης μεταφέρεται στο Google Play ή στο App Store για εγκατάσταση μιας εφαρμογής, ή ανοίγει μια εφαρμογή μέσω Twitter.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑