Περισσότερη επεξεργασία φωτογραφιών στο Instagram με 10 νέες λειτουργίες!

Ημ/νία: 4 Ιουνίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Instagram αποφάσισε να δώσει στους χρήστες του 10 νέες λειτουργίες για περισσότερη εις βάθος επεξεργασία των φωτογραφιών του. Έτσι λοιπόν, η έκδοση 6.0 για Android και iOS φέρνει μερικές μικρές αλλαγές τις οποίες θα δούμε στη συνέχεια.

instagram new features

Αρχικά, φτάνοντας στο σημείο για να προσθέσετε κάποιο φίλτρο στη φωτογραφία, θα παρατηρήσετε ένα νέο εικονίδιο γαλλικού κλειδιού, το οποίο ανοίγει μία πληθώρα νέων επιλογών. Αυτές είναι οι εξής: Adjust (περικοπή και ίσιωμα), Brightness (φωτεινότητα), Contrast (αντίθεση), Warmth, Saturation (κορεσμός), Highlights (φωτεινότητα στα φωτεινά σημεία), Shadows (σκιές), Vignette και Sharpen (ευκρίνεια). Πειραματιστείτε ελεύθερα μαζί τους.

Επίσης, τα φίλτρα μπορούν πλέον να ρυθμιστούν ως προς την ένταση, αρκεί ο χρήστης να επιλέξει το φίλτρο που επιθυμεί και να κάνει ακόμη ένα πάτημα στο εικονίδιο του, εμφανίζοντας με τον τρόπο αυτό τη μπάρα ρύθμισης της έντασης του φίλτρου.

Τέλος, καθώς ο χρήστης πραγματοποιεί τις αλλαγές του, η φωτογραφία αλλάζει πολλές μορφές και ο χρήστης ξεχνά την αρχική της έκδοση. Από εδώ και στο εξής, με παρατεταμένο πάτημα στην προεπισκόπηση της φωτογραφίας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της, θα προβάλλεται η αρχική έκδοση της φωτογραφίας.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑