Βαθύτερη συνεργασία LinkedIn και Evernote για σκανάρισμα επαγγελματικών καρτών

Ημ/νία: 8 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τον Ιανουάριο του 2011 το LinkedIn εξαγόρασε την εταιρία CardMunch, έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να σκανάρουν επαγγελματικές κάρτες και να τις συνδέουν με τα προφίλ τους. Αν και η εφαρμογή αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται για 45.000 με 50.000 σκαναρίσματα επαγγελματικών καρτών καθημερινά, το LinkedIn αποφάσισε να διακόψει τη λειτουργία της στις 11 Ιουλίου του 2014 και να την αντικαταστήσει με μία βαθύτερη συνεργασία με την εφαρμογή Evernote.

linkedin and evernote

Το Evernote διαθέτει καλύτερο και πιο αξιόπιστο σκανάρισμα επαγγελματικών καρτών, σύμφωνα με το LinkedIn, και επίσης επιτρέπει στους χρήστες την προβολή φωτογραφιών προφίλ, τίτλου εργασίας και εταιρικών πληροφοριών από το LinkedIn, αμέσως μετά το σκανάρισμα μιας επαγγελματικής κάρτας.

Όσοι χρήστες χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή CardMunch, έχουν δύο επιλογές: Είτε να κατεβάσουν τα δεδομένα τους (δείτε τη διαδικασία), είτε να τα μεταφέρουν στην εφαρμογή Evernote (δείτε τη διαδικασία) και να κερδίσουν συνδρομή 2 χρόνων της premium υπηρεσίας σκαναρίσματος επαγγελματικών καρτών.

Για όσους δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ την εφαρμογή CardMunch, μπορούν να συνδέσουν τον LinkedIn λογαριασμό τους με την εφαρμογή Evernote και να κερδίσουν συνδρομή 1 χρόνο της premium υπηρεσίας σκαναρίσματος επαγγελματικών καρτών.

Πηγή: LinkedIn Blog

Σημείωση: Αν κάποιος σύνδεσμος έχει απενεργοποιηθεί, σημαίνει πως πλέον έχει καταργηθεί από το site.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑