Οριστικό τέλος για την υπηρεσία Twitter #Music!

Ημ/νία: 22 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πριν από ένα χρόνο περίπου, το Twitter αποφάσισε να λανσάρει την υπηρεσία #Music, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούσαν να συνδεθούν με το προφίλ τους και να ανακαλύψουν νέους καλλιτέχνες, δημοφιλείς καλλιτέχνες, καθώς και να χρησιμοποιήσουν συνεργαζόμενες εφαρμογές, όπως οι iTunes, Spotify και Rdio.

twitter music feat

Σήμερα, μαθαίνουμε πως το Twitter εγκαταλείπει την ιδέα αυτή και αποσύρει την εφαρμογή #Music από το iTunes. Αν δε γνωρίσατε ποτέ την υπηρεσία #Music, μην ξαφνιάζεστε, καθώς ποτέ δεν πρόλαβε να γίνει διαθέσιμη στην Ελλάδα και στους Έλληνες χρήστες του Twitter.

Το τέλος της υπηρεσίας #Music έχει να κάνει κυρίως με τη μη χρήση της εφαρμογής, αν και δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ποτέ σε Android συσκευές, καθώς οι κριτικές ήταν πολύ θετικές. Με tweet του Twitter Music λογαριασμού, φαίνεται πως η ομάδα του Κοινωνικού Δικτύου θα συνεχίσει να ψάχνει νέους τρόπους ανακάλυψης μουσικού περιεχομένου για τους χρήστες.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑