Το Twitter δοκιμάζει το Timeline «Fave People» για τα tweets αγαπημένων χρηστών

Ημ/νία: 18 Μαρτίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό πως η αρχική σελίδα του Twitter προσφέρει όλα τα tweets των χρηστών τους οποίους ακολουθεί κανείς. Δε γίνεται επιλογή και ταξινόμηση, όπως στο Facebook. Φανταστείτε ένα χρήστη ο οποίος ακολουθεί εκατοντάδες χρήστες και σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι για εκείνον να διαβάσει όλα τα tweets.

twitter fave people timeline

Μαγική λύση για να διαβαστούν όλα τα tweets δεν υπάρχει. Αυτό που δημιούργησε το Twitter και δοκιμάζεται ήδη στους alpha testers της εφαρμογής του, είναι ένα νέο Timeline με ονομασία «Fave People», στο οποίο μπορεί κανείς να προσθέσει εύκολα αγαπημένους χρήστες (τους οποίους ακολουθεί) και να διαβάσει τα tweets τους. Ξεφεύγει, δηλαδή, ο χρήστης από τα tweets όλων των following χρηστών του και διαβάζει tweets επιλεγμένων χρηστών.

Η επιλογή favorite είναι ήδη διαθέσιμη σε όσους χρήστες χρησιμοποιούν το Twitter για Android και χρησιμοποιείται για να μπορούν να δέχονται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος από τους χρήστες που ακολουθούν δημοσιεύει ένα tweet. Αν μελλοντικά το Timeline «Fave People» γίνει διαθέσιμο σε όλους, η επιλογή favorite θα αποκτήσει διπλό νόημα, αφού θα μπορεί και να ειδοποιεί το χρήστη για νέα tweets των αγαπημένων του χρηστών, αλλά και να προσθέτει tweets στο Timeline «Fave People».

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑