Twitter | Ανακοίνωσε alpha έκδοση για τους Android testers

Ημ/νία: 11 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στις 30 Αυγούστου, το Twitter είχε ανακοινώσει πως οι Android χρήστες έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Twitter for Android Experiment Beta Program, μέσω του οποίου θα έκαναν χρήση μιας δοκιμαστικής και ασταθούς έκδοσης της εφαρμογής του Κοινωνικού Δικτύου, δοκιμάζοντας νέες λειτουργίες και δίνοντας feedback σχετικά με σφάλματα (bugs) τα οποία εντοπίζουν.

Twitter for Android Experiment Beta Program

Ακολουθώντας, ίσως, τα βήματα του Facebook, το Twitter ανακοίνωσε κι αυτό πως λανσάρει πρόγραμμα για συμμετοχή σε εκδόσεις Alpha της εφαρμογής του, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες όχι μόνο να δοκιμάσουν πρώτοι λειτουργίες τις οποίες ίσως όλοι οι χρήστες να μη δούμε ποτέ, αλλά και να είναι μέρος της εξέλιξης του Κοινωνικού Δικτύου, αφού το feedback τους είναι σημαντικότατο.

Η συμμετοχή στα προγράμματα Alpha και Beta του Twitter πραγματοποιείται μέσα από ένα Google Group, στο οποίο όμως αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζεται η επιλογή για συμμετοχή στο group, σε αντίθεση με τα Google Groups του Facebook για συμμετοχή στις εκδόσεις Beta και Alpha.

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑