Γιατί ο George Clooney επιλέγει να μη χρησιμοποιήσει ποτέ το Twitter;

Ημ/νία: 5 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο George Clooney είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ηθοποιούς του Hollywood. Εκτός από την ηθοποιία, έχει ασχοληθεί και με σκηνοθεσία, παραγωγή και σεναριογραφία, είναι βραβευμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος για την προσφορά του στον κινηματογράφο και επίσης έχει διατελέσει σπουδαίο κοινωνικό έργο. Ποιος δε θα ήθελε να ακολουθεί τον George Clooney στο Twitter;

twitter george clooney

Δυστυχώς για τους Twitter fans, ο George Clooney δε θα δημιουργήσει ποτέ λογαριασμό στο Κοινωνικό Δίκτυο των μηνυμάτων των 140 χαρακτήρων. Στην προώθηση του νέου του φιλμ, The Monuments Men, ο ηθοποιός ανέφερε τα εξής: «Ακριβώς επειδή μου αρέσει να έχω ένα ποτό το βράδυ, θα μπορούσα εύκολα να πω κάτι ηλίθιο, και επίσης δεν νομίζω ότι θα πρέπει κανείς να είναι σε τέτοιο βαθμό διαθέσιμος. Δεν βλέπω το Matt (Damon) ή το Brad (Pitt) ή τον εαυτό μου, να θέλουμε να μοιράσουμε τις σκέψεις μας σε ένα 140-χαρακτήρων πράγμα στις 3 το πρωί.»

Τέλος, ο ηθοποιός έκλεισε με τη φράση: «Θεός φυλάξοι μην πάρεις υπνωτικό χάπι και ξυπνήσεις και οι προτάσεις δε βγάζουν κανένα νόημα. Τι απαίσια ιδέα.».

Εντάξει, πρόκειται για δική του απόφαση, όμως δε χρειάζεται να είναι τόσο υπερβολικός, κανείς δεν απαίτησε από εκείνον να βρίσκεται 24 ώρες τη μέρα και 7 μέρες την εβδομάδα online στο Twitter.

Πηγή: CNET News

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑