Wisocial | Ακόμη μία ελληνική λύση για Social WiFi πρόσβαση

Ημ/νία: 5 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για το Zoottle, ένα ελληνικό startup του οποίου στόχος είναι να συνδέσει μέσω του ομώνυμου router τους πελάτες μιας επιχείρησης στο ασύρματο δίκτυο WiFi, με χρήση social media λογαριασμών, καθώς και να διαθέσει στις επιχειρήσεις οφέλη, όπως χρήσιμα στατιστικά των πελατών τους και αύξηση της online κοινότητας τους. Την εμφάνιση της στο χώρο αυτό έκανε και η εταιρία Wisocial Greece, με το Wisocial router να αναλαμβάνει παρόμοιο ρόλο.

wisocial social wifi marketing

Η λογική είναι η ίδια: Οι χρήστες μπορούν αντί για κωδικό πρόσβασης να συνδέονται στο WiFi μιας επιχείρησης μέσω Facebook αυτή τη στιγμή, κάνοντας Like στη Facebook σελίδα της επιχείρησης, και σύντομα μέσω Twitter, Foursquare και Google+.

wisocial social wifi marketing

Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τρία για τις επιχειρήσεις και ανέρχονται σε 99€ (Standard), 299€ (Premium) και 699€ (Unlimited) το χρόνο. Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει τα πολύ βασικά, δηλαδή μονάχα την πρόσβαση σε WiFi μέσω social media λογαριασμών και τις αναβαθμίσεις του προϊόντος, ενώ τα δύο επόμενα πακέτα περιλαμβάνουν και τα διάφορα στατιστικά των χρηστών, καθώς και mailing list, δημιουργία και αποστολή προσφορών και κουπονιών, κλπ.

wisocial social wifi marketing

Να ευχηθούμε καλό ξεκίνημα στο Wisocial!

Πηγή: LiveSocialista

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑