Πώς μπορώ να κάνω διαγραφή ενός Instagram λογαριασμού;

Ημ/νία: 1 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Με τόσα νέα Κοινωνικά Δίκτυα και social εφαρμογές να ξεπετάγονται από το πουθενά, υπάρχουν χρήστες οι οποίοι θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα και να κρατούν ύστερα επαφή με ό,τι τους αρέσει περισσότερο. Αν, λοιπόν, είχατε δοκιμάσει το Instagram και δεν το βρήκατε ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα να θέλετε να κάνετε διαγραφή του λογαριασμού σας και να το ξεφορτωθείτε, δείτε τον παρακάτω οδηγό. Η διαγραφή μπορεί να γίνει μονάχα μέσω web και όχι μέσω της εφαρμογής του Instagram από κάποια κινητή συσκευή.

instagram how to delete account feat

Διαδικασία διαγραφής Instagram λογαριασμού μέσω web

1) Κάνεις κλικ στο σύνδεσμο διαγραφής και πραγματοποιείς σύνδεση με τον Instagram λογαριασμό σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

instagram how to delete account

2) Επιλέγεις έναν από τους διαθέσιμους λόγους αποχώρησης. Ο πιο γενικός λόγος είναι ο «Other reason(s)».

3) Στο νέο πλαίσιο που εμφανίζεται από κάτω, πληκτρολογείς τον κωδικό πρόσβασης του Instagram λογαριασμού σου.

4) Τέλος, κάνεις κλικ στην επιλογή «Permanently deactivate my account».

Μετά την τελευταία επιλογή, ο Instagram λογαριασμός του χρήστη διαγράφεται οριστικά, με τις φωτογραφίες, τα σχόλια, τα likes, τα follow και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα να μην είναι ανακτήσιμα στο μέλλον. Τέλος, το username του χρήστη κλειδώνεται και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά στο μέλλον, ούτε από τον ίδιο, ούτε από κανέναν άλλο χρήστη.

Πηγή: Instagram Help Center

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑