Facebook | Αποκλειστικές εικόνες από το νέο design στην Android εφαρμογή

Ημ/νία: 14 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ανοίγοντας την εφαρμογή του Facebook για Android σήμερα το απόγευμα, αμέσως παρατήρησα ένα νέο design το οποίο δεν έχω παρατηρήσει να έχει αναφερθεί σε κάποιο από τα πιο δημοφιλή ειδησεογραφικά τεχνολογικά sites. Θεωρώ, λοιπόν, πως πρόκειται για αποκλειστικό περιεχόμενο, γι’αυτό χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη στον τίτλο του άρθρου.

Όπως θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, το Facebook δοκιμάζει μία νέα εμφάνιση, τουλάχιστον στις Android συσκευές, η οποία χρησιμοποιεί στο πάνω μέρος μπόλικα εικονίδια. Αρχικά τα δύο εικονίδια της αναζήτησης και της συνομιλίας και από κάτω τα εικονίδια για την αρχική σελίδα, τις ειδοποιήσεις, τα μηνύματα, τα αιτήματα φιλίας και τέλος το μενού.

Φαίνεται πως η εφαρμογή διαχειρίζεται καλύτερα τις μεγάλες οθόνες των smartphones, καθώς όταν ο χρήστης περιηγείται στην εφαρμογή, τα εικονίδια στο πάνω μέρος αυτής μένουν ως έχουν και δεν κρύβονται κατά το σκρολάρισμα. Επίσης, το εικονίδιο του μενού δεν ανοίγει το μενού στα 3/4 της οθόνης, αλλά όπως θα παρατηρήσετε γίνεται χρήση όλης της οθόνης.

facebook new android design

facebook new android design

facebook new android design

facebook new android design

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑