Τι ευχήθηκαν οι Έλληνες χρήστες στα Social Media για τις γιορτές;

Ημ/νία: 30 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ελληνική εταιρία BaaS δημιούργησε ένα γράφημα στο οποίο συγκέντρωσε τις ευχές των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ από 1η έως και 29η Δεκεμβρίου. Καθώς διανύουμε ένα εορταστικό κλίμα, οι χρήστες επιλέγουν να στέλνουν τις ευχές τους περισσότερο μέσω του ίντερνετ και των Social Media και λιγότερο μέσω πιο παραδοσιακών μέσων.

internet greek wishes

Στο παραπάνω γράφημα, φαίνεται ξεκάθαρα πως οι ελληνικές ευχές μέσω των Κοινωνικών Δικτύων κυριάρχησαν των υπολοίπων. Συνολικά είχαμε 93.600 online ευχές, με τις 58.000 απ΄αυτές να έχουν ειπωθεί στα Κοινωνικά Δίκτυα.

social media greek wishes chart

Τέλος, όσον αφορά το περιεχόμενο των ευχών, η υγεία ήταν η δημοφιλέστερη ευχή μαζί με την αγάπη, ενώ ακολούθησαν οι ευχές για ευτυχία, δουλειά, επιτυχία, ελπίδα και δημιουργία.

Εσείς τι ευχηθήκατε για τις γιορτές; Εμείς θα σας ευχηθούμε υγεία και αγάπη, καθώς κατά τη γνώμη μας δεν υπάρχουν πιο σημαντικές ευχές από αυτές.

Πηγή: BaaS

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑