LinkedIn | Τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2013

Ημ/νία: 1 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στόχος του LinkedIn είναι να ενώσει όσους περισσότερους επαγγελματίες μπορεί και να τους κάνει πιο παραγωγικούς και πιο πετυχημένους. Όραμα του να δημιουργήσει οικονομική ευκαιρία για κάθε άνθρωπο στον κόσμο. Τελικά, έχει καταφέρει να πείσει τους χρήστες να το χρησιμοποιήσουν και να το αξιοποιήσουν ως εργαλείο; Η απάντηση είναι ναι και τα νούμερα στη συνέχεια το αποδεικνύουν.

LinkedIn q1 2013 results

Σε σχέση με το ήδη θετικό δεύτερο τρίμηνο του 2013, τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου σημειώνουν και πάλι άνοδο. Όσον αφορά τους συνολικούς χρήστες, ο αριθμός τους ανέρχεται σε πάνω από 259 εκατομμύρια, αύξηση κατά 21 εκατομμύρια σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο. Οι ενεργοί μηνιαία χρήστες ξεπερνούν τους 184 εκατομμύρια, όμως σημειώνουν μείωση σε σχέση με τους 189 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαία χρήστες το προηγούμενο τρίμηνο.

Όσον αφορά τα οικονομικά, τα έσοδα για το τρίτο τρίμηνο του 2013 ανήλθαν σε 393 εκατομμύρια δολάρια, αυξημένα κατά 56% (252 εκατομμύρια δολάρια) σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012.

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες, δες την παρουσίαση που ακολουθεί.


Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑