Σχεδίασε τη Social Media παρουσία σου με τις σωστές διαστάσεις εικόνων [Infographic]

Ημ/νία: 19 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη όταν αναφερόμαστε στα Social Media. Πόσο μάλλον η πρώτη επαφή ενός χρήστη με τους λογαριασμούς ενός Brand. Για να κερδίσουμε ένα χρήστη από την πρώτη κιόλας στιγμή, οι εικόνες που έχουμε επιλέξει να τοποθετήσουμε στους Social Media λογαριασμούς πρέπει να είναι όχι μόνο οι κατάλληλες, αλλά και στις κατάλληλες διαστάσεις.

Θέλει αρκετή δουλειά ώστε να βγει ένα σωστό αποτέλεσμα, ίσως και κάποιον γραφίστα. Δεν είναι μόνο οι εικόνες εξώφυλλα ή εικόνες προφίλ, είναι πολύ περισσότερα. Στο παρακάτω Infographic υπάρχουν όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τις διαστάσεις εικόνων σε Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn, Instagram και YouTube.

Μελέτησε το Infographic αυτό πολύ προσεκτικά, αποθήκευσε το κάπου και ταίριαξε τις κατάλληλες εικόνες σωστά στα διάφορα Social Media.

social media images dimensions infographic

Πηγή: Pin

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑