Facebook | Δοκιμάζει λειτουργίες για Follow και Review σε σελίδες

Ημ/νία: 17 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δύο νέες λειτουργίες έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε επιλεγμένους χρήστες του Facebook, οι Follow και Review, οι οποίες αφορούν τις σελίδες.

facebook follow for pages

Όσον αφορά τη λειτουργία Follow, δε γνωρίζουμε ακριβώς τη λειτουργία της, φαίνεται όμως πως θα μπορούσε να αντικαταστήσει σιγά σιγά το Like ή ακόμη και να συνυπάρξει μαζί του. Όπως συμβαίνει και με τους χρήστες, το Follow θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δηλώνουν οι χρήστες πως θέλουν να λαμβάνουν δημοσιεύσεις των σελίδων, ενώ το Like για να υποδηλώνουν απλώς ότι τους αρέσουν οι σελίδες.

facebook review for pages

Όσον αφορά τη λειτουργία Review, αυτή χρησιμοποιείται σε σελίδες με φυσική τοποθεσία και επιτρέπει στους χρήστες να βαθμολογήσουν με έως και 5 αστέρια και να γράψουν την άποψη τους, την οποία ύστερα μπορούν να δουν οι φίλοι τους. Πιθανόν μελλοντικά να δημιουργηθεί και επιλογή με όλα τα reviews των χρηστών, όπως συμβαίνει στο Google+.

Πηγές: AllFacebook, The Next Web

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑