Hollywood & Vines: Η πρώτη ταινία μικρού μήκους με περιεχόμενο βίντεο 6 δευτερολέπτων

Ημ/νία: 16 Σεπτεμβρίου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Τα smartphones και tablets και οι εξελιγμένες κάμερες αυτών, μπορούν άνετα πλέον να χρησιμοποιηθούν για λήψη βίντεο υψηλής ανάλυσης και ποιότητας. Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί η εταιρία Airbnb, η οποία προσέλαβε μία ομάδα 5 ανθρώπων όπως σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μουσικό κλπ. και μέσα από την εφαρμογή Vine και τα βίντεο 6 δευτερολέπτων τα οποία προσφέρει, δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους με ονομασία Hollywood & Vines. Ακολουθεί το βίντεο.

Η ομάδα του project στράφηκε στο Twitter, μέσα από το οποίο κατεύθυνε τους χρήστες να δημιουργήσουν Vine βίντεο πάνω στο σενάριο το οποίο είχαν σκεφτεί. Συνολικά, δέχτηκαν πάνω από 750 βίντεο, από τα οποία κάποια τα κατάφεραν και μαζί δημιούργησαν το παραπάνω αποτέλεσμα. Η Airbnb πλήρωσε 100 δολάρια στον κάθε χρήστη του οποίου το βίντεο συνεισέφερε στο τελικό αποτέλεσμα.

Είναι άραγε αυτή η ταινία μικρού μήκους μία αρχή για ένα νέο social είδος ταινιών; Ίδωμεν…

Πηγή: Gizmodo

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑