LinkedIn: Οι εταιρικές σελίδες δημοσιεύουν πλέον με το όνομα τους!

Ημ/νία: 26 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο LinkedIn υπάρχουν εταιρικές σελίδες, όπως υπάρχουν σελίδες στο Facebook. Μέχρι πρότινος, μία εταιρική σελίδα δημοσίευε περιεχόμενο ή έκανε Like μονάχα με το όνομα κάποιου διαχειριστή της. Για παράδειγμα, αν υπήρχε εταιρική σελίδα SocialMediaLife.gr, οι δημοσιεύσεις σε αυτή θα έφερναν το δικό μου όνομα και όχι το όνομα της εταιρίας, δηλαδή το SocialMediaLife.gr.

linkedin comment and like as company page

Αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει για πολλές εταιρικές σελίδες και σύντομα για όλες. Από εδώ και στο εξής, μία εταιρική σελίδα θα δημοσιεύει και θα κάνει Likes αποκλειστικά και μόνο με το όνομα της. Όχι με τα ονόματα των διαχειριστών της. Φαίνεται πως το LinkedIn πήγε από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ του ονόματος τους και του ονόματος της εταιρικής σελίδας, όπως συμβαίνει στο Facebook.

Η δυνατότητα αυτή για ενέργειες με το όνομα της εταιρικής σελίδας, μπορεί να πραγματοποιηθεί μονάχα εντός της εταιρικής σελίδας και όχι σε άλλες σελίδες ή προσωπικά προφίλ. Μόλις η δυνατότητα αυτή ενεργοποιηθεί για την εταιρική σελίδα σου, θα δεις ένα πλαίσιο με την ανακοίνωση στη σελίδα.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑