LinkedIn: Δύο νέες λειτουργίες για μία πιο προσωπική Αρχική Σελίδα

Ημ/νία: 29 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Αρχική Σελίδα σου στο LinkedIn έχει αποκτήσει ή θα αποκτήσει σύντομα δύο νέες και χρήσιμες λειτουργίες στο δεξί μέρος της. Η πρώτη αφορά στατιστικά του περιεχομένου του οποίου διαμοιράζεσαι στο επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο και η δεύτερη αφορά λογαριασμούς τους οποίους έχεις επισκεφτεί με το προφίλ σου.

LinkedIn share statistics

Για κάθε κοινοποίηση περιεχομένου που έχεις κάνει τις τελευταίες 14 ημέρες, το LinkedIn θα σου δείχνει πόσοι χρήστες το διάβασαν, πόσα σχόλια και Likes έγιναν σε αυτό και μάλιστα ο διαχωρισμός των προβολών θα γίνεται με βάση τη σύνδεση των χρηστών μαζί σου. Λέγοντας σύνδεση, εννοώ αν είναι πρώτου βαθμού, δηλαδή χρήστες με τους οποίους είσαι συνδεδεμένος, δεύτερου βαθμού, δηλαδή χρήστες οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με κάποιον με τον οποίο είσαι εσύ συνδεδεμένος και αντίστοιχα τρίτου βαθμού.

LinkedIn you recently viewed

Όσον αφορά τη δεύτερη λειτουργία, το LinkedIn θα σου παρέχει τα τελευταία προφίλ τα οποία επισκέφτηκες ή αναζήτησες, καθώς και τις συζητήσεις των groups τις οποίες διάβασες ή συμμετείχες σε αυτές. Με τον τρόπο αυτό θα είναι πιο εύκολο να έχεις πρόσβαση σε κάτι το οποίο θες να ξανά θυμηθείς.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑