Instagram: Πώς μπορώ να «κλειδώσω» τις φωτογραφίες μου;

Ημ/νία: 28 Απριλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ένας λογαριασμός στο Instagram από προεπιλογή είναι δημόσιος προς προβολή, το ίδιο και οι φωτογραφίες του. Υπάρχουν όμως χρήστες, οι οποίοι θέλουν οι φωτογραφίες τους να είναι ιδιωτικές προς προβολή, γι’αυτό και θα σας δείξουμε παρακάτω τον τρόπο για να το κάνετε.

Μέχρι στιγμής, η διαδικασία για  να κάνετε ιδιωτικές τις φωτογραφίες σας είναι διαθέσιμη μονάχα μέσω της εφαρμογής του Instagram για Android και iOS και όχι μέσα από τη web έκδοση. Έχω στην κατοχή μου ένα Android smartphone, από το οποίο και θα σας δείξω αμέσως τη διαδικασία.

Instagram how to make photos private

1) Ανοίξτε την εφαρμογή του Instagram και επιλέξτε το 5ο εικονίδιο, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, για να επισκεφθείτε το προφίλ σας.
2) Επιλέξτε την επιλογή «Επεξεργασία προφίλ» για να εισέλθετε στις ρυθμίσεις.

Instagram how to make photos private

3) Ενεργοποιήστε την επιλογή «Οι δημοσιεύσεις είναι ιδιωτικές».

Κλειδώνοντας το λογαριασμό και τις φωτογραφίες σας, δεν επηρεάζονται όσοι χρήστες ήδη σας ακολουθούν. Στη συνέχεια όμως, κάθε νέος χρήστης ο οποίος θα θελήσει να σας ακολουθήσει, θα πρέπει να λάβει έγκριση από εσάς. Εφόσον τον αποδεχτείτε, τότε ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες σας, να σας αφήνει σχόλια, να κάνει Likes κλπ.

Έχοντας μετατρέψει το λογαριασμό και τις φωτογραφίες σας σε ιδιωτικά, μονάχα όσοι χρήστες έχουν λάβει έγκριση από εσάς για να σας ακολουθούν θα μπορούν να προβάλουν τις φωτογραφίες σας. Οι φωτογραφίες σας παύουν να είναι δημόσιες προς προβολή.

Διαβάστε και τον επίσημο οδηγό του Instagram σχετικά με τις ιδιωτικές φωτογραφίες από το Κέντρο Βοήθειας.

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑