Τι είναι το Bolt το οποίο εμφανίστηκε στο Instagram; Νέο app ή νέα διαφήμιση;

Ημ/νία: 25 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες οι οποίοι παρατήρησαν στην αρχική οθόνη του Instagram ένα νέο πλαίσιο με την ένδειξη «Introducing Bolt». Χωρίς να υπάρχει επίσημη απάντηση από την ομάδα της δημοφιλούς social εφαρμογής, μερικοί εικάζουν πως πρόκειται για νέα εφαρμογή, ενώ άλλοι πως πρόκειται για νέο τύπο διαφήμισης.

what is instagram bolt

Αν υποθέσουμε πως πρόκειται για νέα εφαρμογή με την ονομασία Bolt, τότε η ένδειξη «One tap photo messaging» προδίδει πως ίσως πρόκειται για κάποιο νέο ανταγωνιστή του Snapchat από πλευράς Facebook, πέραν της εφαρμογής Slingshot η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μια νέα εφαρμογή η οποία θα επιτρέπει άμεσα μηνύματα φωτογραφιών με ένα πάτημα.

Αν υποθέσουμε πως πρόκειται για νέο τύπο διαφήμισης, τότε μάλλον τα κέρδη του Facebook από τις mobile διαφημίσεις του έχουν δείξει πως οι διαφημίσεις σχετικά με την εγκατάσταση εφαρμογών από τα διάφορα app stores, πληρώνουν καλά.

Αν πρόκειται να βγάλουμε γρήγορα συμπεράσματα, τότε η επιλογή «FREE» στο πλαίσιο του Bolt μέσα στο Instagram, η οποία οδηγεί σε λανθασμένο σύνδεσμο στο Google Play, θα μπορούσε να αποτελεί κατά λάθος(;) διαρροή.

Το TechCrunch ειδοποιεί πως έχει ακούσει για κάποια μεγάλη Facebook είδηση για την επόμενη εβδομάδα, οπότε τότε μάλλον θα γνωρίσουμε το νέο Bolt app.

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑