Instagram: Ξεκινά σταδιακά η εμφάνιση διαφημίσεων

Ημ/νία: 8 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όπως κάθε επιχείρηση, έτσι και το Instagram, για να επιβιώσει θα πρέπει να έχει έσοδα τα οποία να ξεπερνούν τα έξοδα. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρει κανείς έσοδα σε ένα Κοινωνικό Δίκτυο; Οι διαφημίσεις, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά η εταιρία Facebook, στην οποία ανήκει το Instagram.

instagram diafimiseis

Ξεκινώντας με αργό ρυθμό και στοχεύοντας τους χρήστες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, το Instagram θα εμφανίσει μέσα στο προσεχές διάστημα διαφημίσεις σε μορφή εικόνων και βίντεο στην αρχική σελίδα της εφαρμογής. Θα ξεχωρίζουν ως διαφημίσεις, αφού ο χρήστης θα βλέπει επί πληρωμή περιεχόμενο από λογαριασμούς τους οποίους δεν ακολουθεί.

Με τις διαφημίσεις, το περιεχόμενο των χρηστών δεν επηρεάζεται, αφού συνεχίζει να ανήκει σε αυτούς και μόνο. Επίσης, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκρύψουν μία διαφήμιση η οποία δεν τους αρέσει και να δηλώσουν ως feedback το λόγο για τον οποίο το έκαναν.

Το Instagram έκλεισε τα τρία χρόνια ύπαρξης πριν δύο μέρες (6 Οκτωβρίου) και είναι πλέον καιρός να φέρει έσοδα για να αιτιολογήσει την εξαγορά του με το ποσό του 1 δις δολαρίων από το Facebook.

Πηγή: Instagram Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑