LinkedIn: Η εύρεση εργασίας από Android και iOS έγινε εύκολη υπόθεση

Ημ/νία: 8 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το LinkedIn αναφέρει στο επίσημο blog του πως πάνω από το 30% των χρηστών του οι οποίοι αναζητούν θέσεις εργασίας, προέρχονται από κινητές συσκευές. Θέλοντας να βοηθήσει τους χρήστες αυτούς, η εύρεση εργασίας καθώς και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για μία συγκεκριμένη θέση εργασίας, έγιναν εύκολη υπόθεση μέσα από τις Android και iOS εφαρμογές του επαγγελματικού Κοινωνικού Δικτύου.

LinkedIn mobile

Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει μία ανακοίνωση θέση εργασίας ή να δει τις προτεινόμενες από το LinkedIn θέσεις εργασίας γι’αυτόν. Ύστερα, έχει δύο επιλογές: να αποθηκεύσει την ανακοίνωση θέσης εργασίας (Save Job), ώστε να τη δει αργότερα ή να τη συγκρίνει με άλλες, ή να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση αυτή (Apply).

Όσον αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μία θέση εργασίας, ο χρήστης μπορεί μέσω των mobile εφαρμογών να επεξεργαστεί τα στοιχεία του λογαριασμού του και να ολοκληρώσει τη διαδικασία, στέλνοντας τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας.

Πηγή: LinkedIn Blog

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑