Instagram 4.1: Περισσότερο βίντεο και ευθυγράμμιση φωτογραφιών

Ημ/νία: 8 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το επόμενο μεγάλο update του Instagram, μετά το λανσάρισμα της λειτουργίας βίντεο, είναι η έκδοση 4.1. Συνεχίζοντας σε ρυθμούς βίντεο, χωρίς να ξεχνά και τη φωτογραφία, το Instagram γίνεται καλύτερο, αποκτά νέες λειτουργίες και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα.

Εισαγωγή βίντεο από τη Βιβλιοθήκη

instagram Import Video from Library

Άφησε για λίγο τη λήψη νέων βίντεο και θυμήσου τα βίντεο εκείνα τα οποία έχεις τραβήξει παλαιότερα, προ Instagram εποχής. Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις παλαιά βίντεο στο Instagram! Εύκολα, από την εσωτερική μνήμη ή την κάρτα μνήμης της συσκευής σου. Μπορείς επίσης να διαλέξεις, με τη γνωστή διαδικασία στις φωτογραφίες του τετραγώνου, ποιο μέρος του βίντεο θες και να κόψεις το υπόλοιπο. Τέλος, μπορείς να κρατήσεις τις σκηνές του βίντεο που επιθυμείς και να προσθέσεις κάποιο φίλτρο, καθώς και εικόνα (cover) η οποία θα αντιπροσωπεύει το βίντεο.

Μονάχα για iOS χρήστες, υπάρχει η δυνατότητα ένωσης πολλών βίντεο από τη μνήμη της κινητής συσκευής και δημιουργίας ενός νέου βίντεο έως 15 δευτερολέπτων.

Αυτόματη ευθυγράμμιση φωτογραφιών

instagram straightening for iOS

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη μονάχα για iOS συσκευές προς το παρόν και κάνει αυτό ακριβώς το οποίο λέει η ονομασία της. Τέρμα οι φωτογραφίες με στραβά τοπία. Το Instagram θα μπορεί να ισιώνει, ή αλλιώς να ευθυγραμμίζει, αυτόματα τις φωτογραφίες με το πάτημα ενός εικονιδίου. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να ορίσει ο ίδιος πόσο θέλει να ισιώσει μία νέα ή παλαιά φωτογραφία.

Instagram βίντεο και για Android 4.0

Με το λανσάρισμα της λειτουργίας βίντεο, μονάχα οι κάτοχοι με έκδοση Android 4.1 και άνω μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν. Από σήμερα αυτό αλλάζει, με τη λειτουργία βίντεο να γίνεται διαθέσιμη και στο Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Πηγή: Instagram Blog

Ετικέτες: , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑