TweetDeck: Βελτιώσεις στη χρήση της υπηρεσίας

Ημ/νία: 21 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πρόσφατα, το TweetDeck δέχτηκε μία ανανέωση, παρουσιάζοντας μία νέα εμφάνιση και τώρα ήρθε η ώρα σιγά σιγά για βελτιώσεις στη χρήση του. Αρχικά, οι στήλες του TweetDeck αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να μετακινούνται σέρνοντας τες από την πάνω αριστερά άκρη τους ή από το εικονίδιο τους στην κάθετη μπάρα του μενού. Για ευκολία, πατώντας το X από το πληκτρολόγιο, το μενού επεκτείνεται και εμφανίζονται οι ονομασίες των στηλών.

TweetDeck improvements

Η προβολή των στηλών γίνεται ευκολότερη, αφού όταν ο χρήστης επιλέγει κάποια από αυτές στο κάθετο μενού, τότε αυτή εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης του. Τέλος, όταν μία στήλη έχει νέα tweets, ο χρήστης μπορεί να τα εμφανίσει κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο της στο κάθετο μενού.

Οι βελτιώσεις αυτές είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στη web έκδοση και στην εφαρμογή για Chrome και σύντομα αναμένεται να τις δούμε και στις Windows και Mac εφαρμογές.

Πηγή: TweetDeck Blog

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑