Στις 19 Ιουνίου, σε περιμένουμε στο Συνέδριο Social Media World!

Ημ/νία: 13 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η εταιρία Smartpress Α.Ε., η οποία βρίσκεται και πίσω από το SocialMediaLife.gr, διοργανώνει στις 19 Ιουνίου στο Divani Caravel στην Αθήνα το Συνέδριο Social Media World, παράλληλα με το Συνέδριο e-Business World. Η είσοδος και στα δύο Συνέδρια είναι δωρεάν για όλους!

InfoCom Social Media World

Σε καλούμε λοιπόν να έρθεις να παρακολουθήσεις κι εσύ το Social Media World, αφού τόσο πολύ σε ενδιαφέρουν τα Social Media και βρίσκεται σε αυτό το site. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα εγγραφής (1 με 2 λεπτά θα σου πάρει) για να μην περιμένεις στην ουρά την ημέρα του Συνεδρίου.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι έτοιμο, οι ομιλητές αρκετοί και εκλεκτοί, οι ομιλίες άκρως ενδιαφέρουσες και επίκαιρες. Πέραν του θεωρητικού μέρους, θα υπάρξει και το πιο πρακτικό, αυτό των workshops. Τέλος, μετά το Συνέδριο έχουμε το Social Party για να χαλαρώσουμε μετά από μία τέτοια μέρα με τους Hasta Banana σε reggae / Latin ρυθμούς!

Μία γεμάτη ημέρα με πολλές ακόμη εκπλήξεις! Τι νομίζεις, θα στα πούμε όλα; Ήδη αρκετά σου είπαμε! 😉

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑