Twitter: Το Vine κατάφερε να ξεπεράσει το Instagram στις κοινοποιήσεις

Ημ/νία: 12 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ήταν αναμενόμενο μετά και την κυκλοφορία του Vine στο Android λειτουργικό, να αυξηθεί η χρήση της εφαρμογής, άρα και οι σύνδεσμοι των βίντεο 6 δευτερολέπτων οι οποίοι κατά κύριο λόγο διαμοιράζονται μέσω του Twitter, του ιδιοκτήτη του Vine. Πόσο πολύ όμως; Σε σημείο να καταφέρει να ξεπεράσει τους συνδέσμους φωτογραφιών του Instagram!

vine surpasses instagram in twitter shares

Από τις 3 Ιουνίου, ξεκινά (με την κίτρινη γραμμή) η ανοδική τάση των συνδέσμων Vine που διαμοιράζονται μέσω του Twitter, με τους συνδέσμους του Instagram να κυλούν στα ίδια επίπεδα. Αυτό είναι απολύτως λογικό, όταν οι σύνδεσμοι του Instagram δεν ανοίγουν απευθείας τις φωτογραφίες στο Twitter, σε αντίθεση με τους συνδέσμους του Vine και τα βίντεο 6 δευτερολέπτων. Οι χρήστες πρέπει να μεταφερθούν σε νέα σελίδα για να δουν μία φωτογραφία του Instagram, κάτι που δε βολεύει, αλλά η εξαγορά του Instagram από το Facebook δεν άφησε άλλη επιλογή στο Twitter.

Για να γίνω και πιο συγκεκριμένος, το Vine κατάφερε να φτάσει τις 2.86 εκ. κοινοποιήσεις συνδέσμων, σε σύγκριση με τις 2.17 εκ. κοινοποιήσεις συνδέσμων του Instagram. Το θέμα όμως είναι το εξής: πού θα σταθεροποιηθεί το Vine; Πάνω ή κάτω από το Instagram; Ακόμη είναι νωρίς για να το ξέρουμε…

Το εντυπωσιακό γεγονός είναι πως το Vine ξεπέρασε σε downloads στο Play Store το Instagram, πιάνοντας την 4η θέση πίσω από τα Facebook, Candy Crush Saga και Pandora. Το Instagram βρίσκεται στην 5η θέση.

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑