Vine: Υποδεχτείτε τη δημοφιλή εφαρμογή του Twitter στο Android

Ημ/νία: 3 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της εφαρμογής Vine για τους Android χρήστες. Πλέον, η δημοφιλής εφαρμογή λήψης βίντεο 6 δευτερολέπτων έρχεται και στο Play Store, εκτός του iTunes. Επίσης, ανακοινώθηκε πως το Vine ξεπέρασε τους 13 εκατομμύρια χρήστες, αριθμός ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο με το λανσάρισμα στο Android.

vine for android

Για όσους δε γνωρίζουν το Vine, πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία κάνει χρήση της κάμερας μιας Android ή iOS συσκευής και δημιουργεί βίντεο των 6 δευτερολέπτων. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένα κανονικό βίντεο ή ένα βίντεο της μορφής GIF, δηλαδή να περιέχει διάφορες σκηνές, όχι συνεχόμενο βίντεο. Επίσης, το βίντεο περιέχει και ήχο από το μικρόφωνο της συσκευής.

Το λανσάρισμα του Vine για Android συσκευές έφερε μαζί και κάποια τεχνικά προβλήματα ή ελλείψεις, όπως η μη δυνατότητα χρήσης της μπροστινής κάμερας (αναμένεται μελλοντικά), η μη δυνατή αποθήκευση ρυθμίσεων και κάποια άλλα προβλήματα συμβατότητας, σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών στο Play Store.

Δείτε ένα βίντεο αποτέλεσμα της εφαρμογής παρακάτω.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑