LinkedIn και Facebook οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες τεχνολογίας στην Αμερική

Ημ/νία: 6 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η δύναμη των Κοινωνικών Δικτύων, τα κέρδη, καθώς και η ανάπτυξη στον τομέα αυτό, φαίνεται πως απασχόλησαν το περιοδικό Forbes, αφού στο επόμενο τεύχος του θα φιλοξενήσει λίστα με τις 25 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες τεχνολογίας στην Αμερική και οι LinkedIn και Facebook φιγουράρουν στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

linkedin vs facebook forbes

Η πρώτη θέση ανήκει στο LinkedIn, καθώς τα επόμενα 3 με 5 χρόνια τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή αναμένονται να αυξηθούν κατά 51%. Επίσης, γνωρίζουμε πως τόσο το LinkedIn, όσο και το Facebook, τα πήγαν περίφημα στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2013.

Η μέτρηση του περιοδικού Forbes είχε να κάνει με 2.100 εταιρίες τεχνολογίας, επιλέγοντας μονάχα όσες είχαν ελάχιστα έσοδα της τάξης των 150.000.000 εκ. δολαρίων, με ανώτατο όριο αγοράς τα 500.000.000 εκ. δολάρια. Επίσης, έπρεπε η τεχνολογική εταιρία να είχε αύξηση των πωλήσεων τουλάχιστον κατά 10% για κάθε ένα από τα τελευταία 3 οικονομικά έτη, καθώς και εκτιμώμενη πρόβλεψη για αύξηση των κερδών άνω του 10% για τα επόμενα 3 με 5 έτη. Ο τελευταίος μετρητής χρησιμοποιήθηκε και για την τελική κατάταξη.

Πηγή: Forbes

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑