Twitter: Διαφημίσεις οι οποίες ξεκινούν στην τηλεόραση και καταλήγουν σε αυτό

Ημ/νία: 24 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Είναι γνωστό, τουλάχιστον στην Αμερική, πως οι χρήστες του Twitter βλέπουν αρκετή τηλεόραση. Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο, γι’αυτό και διέθεσε νέες διαφημίσεις με ονομασία «TV ad targeting on Twitter», διαφημίσεις οι οποίες ξεκινούν στην τηλεόραση και καταλήγουν σε αυτό.

Μία διαφήμιση της τηλεόρασης διαρκεί μόλις κάποια δευτερόλεπτα και μετά τέλος. Ο τηλεθεατής την είδε και μετά από λίγο είναι πιθανό πως την ξέχασε κιόλας. Με τις νέες διαφημίσεις στο Twitter, όταν ένας χρήστης δημιουργεί tweets γύρω από μία εκπομπή ή ένα show της τηλεόρασης, τότε αυτόματα του προβάλλονται και οι κατάλληλες διαφημίσεις, αυτές που είναι πιθανό να είδε και στην τηλεόραση πριν κάνει το tweet.

Twitter TV ads Dashboard image

Προς το παρόν οι νέες διαφημίσεις είναι διαθέσιμες σε συνεργάτες του Twitter οι οποίοι ασχολούνται με τηλεόραση και μονάχα στην Αμερική.

Πηγή: Twitter Advertising

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑