Instagram: Παρατηρήσατε πως απέκτησε νέο λογότυπο;

Ημ/νία: 15 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Instagram από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αλλάξει το λογότυπο του, με την ανακοίνωση να γίνεται μία εβδομάδα μετά. Αλήθεια, στο ενδιάμεσο πόσοι παρατηρήσατε το νέο λογότυπο;

Instagram new logo

Όπως μπορείτε να δείτε, οι αλλαγές είναι αισθητές μεταξύ του παλιού και του νέου logo. Το νέο logo φαίνεται να διατηρεί μία καλύτερη ισορροπία σε σχέση με το παλιό και έχει σχεδιαστεί με το χέρι από τον Mackey Saturday, αναπροσαρμόζοντας το παλιό. Ο ίδιος ο σχεδιαστής ανέφερε:

«Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν και να δουν ότι κάθε τελευταία λεπτομέρεια πρέπει πάντα να υπολογίζεται και ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορούν με βεβαιότητα να δημιουργήσουν και να μοιραστούν νέες αναμνήσεις για τα επόμενα χρόνια. Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος, βοηθώντας περαιτέρω αυτές τις στιγμές και ελπίζω αυτό το κομμάτι να γίνει συνώνυμο με μνήμες, συναισθήματα χαράς, και συναρπαστικές προσδοκίες για την κοινότητα.»

Πηγή: Instagram Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑