Foursquare: Συνεργασία με το Locu για περισσότερα μενού εστιατορίων!

Ημ/νία: 15 Μαΐου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Foursquare συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται ολοένα και πιο ισχυρό εργαλείο για όσους αναζητούν τοποθεσίες να επισκεφτούν. Αυτή τη φορά ανακοινώνει μία δεύτερη συνεργασία με στόχο τα μενού (καταλόγους) των εστιατορίων, με το Locu. Η πρώτη συνεργασία ήταν με το SinglePlatform και είχε ανακοινωθεί στις 18 Ιανουαρίου του 2012.

foursquare menu

Το Locu πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία επιτρέπει στα εστιατόρια να δημιουργούν και να διαχειρίζονται εύκολα τους καταλόγους τους. Η συνεργασία με το Foursquare φέρνει περισσότερα μενού εστιατορίων στην αναζήτηση των χρηστών, ώστε να γνωρίζουν ποιες είναι οι τιμές πριν επισκεφτούν τα εστιατόρια και να επιλέγουν κατάλληλα.

foursquare menu

Το Foursquare όμως δεν περιέχει μονάχα εστιατόρια, περιέχει πολλές περισσότερες τοποθεσίες με τιμοκαταλόγους, όπως γυμναστήρια, κομμωτήρια κλπ. Η ομάδα του Foursquare έχει σκοπό να φέρει τη λειτουργία των μενού και σε περισσότερες τοποθεσίες εκτός των εστιατορίων.

Ας ελπίσουμε οι διάφορες επιχειρήσεις στην Ελλάδα να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία των μενού, καθώς η πλειοψηφία δεν το έχει κάνει ακόμη.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: Foursquare: Η αναζήτηση ενός «πιάτου» έγινε πλέον εφικτή

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑