Twitter: Η εφαρμογή για Windows Phone είναι πλέον αντάξια εκείνων για Android και iOS

Ημ/νία: 27 Φεβρουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter αναβάθμισε την εφαρμογή του στο λειτουργικό Windows Phone, φέρνοντας την στο επίπεδο των άλλων δύο εφαρμογών του για Android και iOS. Αυτό σημαίνει πως και οι χρήστες του λειτουργικού της Microsoft θα μπορούν να απολαύσουν το Twitter στη μέγιστη εμπειρία χρήστη.

Όπως και οι προηγούμενες δύο αναβαθμισμένες εφαρμογές, η εφαρμογή Twitter for Windows Phone περιλαμβάνει πλέον τις τέσσερις γνωστές ενότητες Home, Connect, Discover, Me, ενώ υπάρχει επίσης και η δυνατότητα για tweet ή για αναζήτηση από οποιοδήποτε σημείο της εφαρμογής.

twitter-windows-phone-app

Το πιο σημαντικό ίσως σημείο στην εφαρμογή για Windows Phone, και η διαφοροποίηση της από τις υπόλοιπες, είναι η αξιοποίηση των live tiles από το μενού του Windows Phone. Εκεί ο χρήστης μπορεί να καρφιτσώσει συγκεκριμένους λογαριασμούς χρηστών από το Twitter για πιο άμεση πρόσβαση στα πιο αγαπημένα του tweets.

Πηγή: Twitter blog

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑