Το Facebook βοηθά υιοθετημένα παιδιά να βρουν τους πραγματικούς τους γονείς

Ημ/νία: 2 Φεβρουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω πως υπάρχουν χρήστες που αξιοποιούν το Facebook για πολύ σημαντικά ζητήματα και όχι μόνο για να “σκοτώνουν” την ώρα τους. Το 1 δις ενεργών χρηστών παγκοσμίως μπορεί να αποτελέσει μεγάλη δύναμη αν συνεργαστεί, ειδικά όταν στόχοι καταφέρνουν να επιτευχθούν με τη βοήθεια μερικών χιλιάδων χρηστών.

facebook-birth-parents

Μία γυναίκα δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έδινε κάποιες βασικές πληροφορίες, όπως ημερομηνία γέννησης, τόπος και νοσοκομείο γέννησης και ημερομηνία γέννησης των γονιών της, τους οποίους δεν είχε γνωρίσει ποτέ αφού είχε δοθεί για υιοθεσία. Με λιγότερες από 162.000 κοινοποιήσεις, η γυναίκα κατάφερε και βρήκε την πραγματική μητέρα της, από την οποία πήρε στοιχεία και για τον πραγματικό πατέρα της, χάρη σε μία φίλη της μητέρας η οποία είδε τη φωτογραφία στο Facebook.

Η χαρά της Jenessa μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι, αφού βρήκε τους πραγματικούς γονείς της ύστερα από περίπου 21 χρόνια. Η ίδια παρακινεί άλλα υιοθετημένα παιδιά να πράξουν το ίδιο με εκείνη και μάλιστα βοηθά στις κοινοποιήσεις παρόμοιων με τη δική της φωτογραφιών μέσα από το προφίλ της.

Πηγή: Mashable

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑