Γνωρίστε τη Facebook Card, ένα είδος Gift Card η οποία “γεμίζει” μέσω Facebook

Ημ/νία: 1 Φεβρουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook έχει μπει δυναμικά στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου με την υπηρεσία Gifts (Δώρα). Μπορεί η εν λόγω υπηρεσία να είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην Αμερική, όμως εμείς καλό είναι να παρακολουθούμε την πορεία της, μιας και δε θα αργήσει να κυκλοφορήσει και παγκοσμίως.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν αγορές προϊόντων μέσω του Facebook και να τα στέλνουν ύστερα στους Facebook φίλους τους, οι οποίοι θα τα παραλαμβάνουν στην πόρτα του σπιτιού τους. Σήμερα, το Facebook προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ανακοίνωσε τη Facebook Card, ένα είδος Gift Card για αγορές από καταστήματα συνεργάτες του κοινωνικού δικτύου.

Facebook-Card

Οι χρήστες θα λαμβάνουν την κάρτα ταχυδρομικώς, αφού πρώτα λάβουν κάποιο δώρο από έναν Facebook φίλο τους. Ύστερα, θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν σε καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται το Facebook, όπως είναι τα Olive Garden, Sephora κλπ. Αν και μία κάρτα, η Facebook Card θα είναι δυνατόν να περιέχει ξεχωριστά ποσά για κάθε κατάστημα, τα οποία ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει μέσα από το Facebook λογαριασμό του. Η κάρτα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές αγορές.

Πηγή: Facebook Newsroom

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑