Τα φωνητικά μηνύματα του Facebook Messenger τώρα διαθέσιμα και στην κύρια Android εφαρμογή

Ημ/νία: 19 Ιανουαρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook προχώρησε σε μία πάρα πολύ σημαντική κίνηση, η οποία αλλάζει τον τρόπο επικοινωνίας στο Κοινωνικό Δίκτυο μέσω των κινητών συσκευών. Αφού πρώτα έφερε τα ηχητικά (πείτε τα και φωνητικά) μηνύματα στην εφαρμογή Facebook Messenger για Android και iOS, τώρα φέρνει τη λειτουργία αυτή και στην κύρια εφαρμογή του για Android (σύντομα αναμένεται και στην αντίστοιχη iOS εφαρμογή).

Το όφελος είναι διπλό. Πρώτον, δε θα χρειάζεται πλέον να χειρίζεστε δύο εφαρμογές στην κινητή συσκευή σας, αφού το επίσημο app του Facebook αρκεί και σας παρέχει όλες τις λειτουργίες του Facebook Messenger. Δεύτερον, θα είναι πολύ πιο εύκολο να στείλετε με το στόμα ένα μήνυμα, παρά με το πληκτρολόγιο. Η αλήθεια είναι πως η αφή ταλαιπωρεί αρκετούς.

Facebook-voice-messages

Για να στείλετε ένα ηχητικό μήνυμα, αρκεί να ανοίξετε μία συνομιλία με κάποιο χρήστη του Facebook και να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1) Επιλέξτε το εικονίδιο με το σταυρό κάτω αριστερά στην οθόνη της συσκευής σας.
2) Επιλέξτε το τέταρτο εικονίδιο, την “Ηχογράφηση Φωνής”.
3) Κρατώντας πατημένο το κεντρικό εικονίδιο, η ηχογράφηση ξεκινά. Αφήνοντας το εικονίδιο, η ηχογράφηση στέλνεται αυτόματα. Για ακύρωση της ηχογράφησης, σύρετε το δάχτυλο μακρυά από το εικονίδιο ενώ η ηχογράφηση πραγματοποιείται.

Εκτός από τα φωνητικά μηνύματα, το update της εφαρμογής Facebook για Android φέρνει και δύο επιπλέον αλλαγές. Οι φωτογραφίες ανοίγουν εμφανώς πιο γρήγορα και η επιλογή της κοινοποίησης επιτρέπει να δημοσιεύετε και εκτός του δικού σας Χρονολογίου, σε Χρονολόγιο φίλων, σε Facebook Groups και σε Facebook Σελίδες.

Πηγή: Inside Facebook

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑