Τη Knowcrunch επέλεξαν για την εκπαίδευσή τους οι McCann, MullenLowe και Γερμανός

Ημ/νία: 17 Νοεμβρίου 2021 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Knowcrunch ανέλαβε την προσαρμοσμένη εκπαίδευση στελεχών της MullenLowe, McCann και Γερμανός. Επιλεγμένα στελέχη της ΜullenLowe και της McCann παρακολούθησαν ειδική ενδο-εταιρική εκπαίδευση πάνω σε διαφορετικές τακτικές του Digital Marketing ενώ η Γερμανός εκπαίδευσε επιλεγμένους πελάτες της στο πλαίσιο του προγράμματος loyalty.

Οι account managers της MullenLowe εκπαιδεύτηκαν πάνω σε social networks όπως Facebook & Instagram, αλλά και πώς να αναλύουν τα αποτελέσματα του social media marketing. H συνεργασία αυτή αποτελεί μία σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε virtual class (live webinar) από τη Knowcrunch.

Οι account managers της McCann εκπαιδεύτηκαν πάνω σε social networks όπως Facebook & Instagram, αλλά και πώς να αναλύουν τα αποτελέσματα του social media marketing. H συνεργασία αυτή αποτελεί μία σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε virtual class από τη Knowcrunch.

Επιλεγμένοι πελάτες της Γερμανός παρακολούθησαν Influencer Marketing Fundamentals, όπου αναλύθηκαν οι στρατηγικές και οι τακτικές για τους influencers αλλά και ποια εργαλεία χρησιμοποιούνται για να βρεθούν οι σωστοί influencers ανάλογα με την εκάστοτε επιχείρηση.

Oι instructors της Knowcrunch Δημήτρης Δημητριάδης, CEO της TheFutureCats και Αποστόλης Αϊβαλής, CEO της AIVAL.COM που ανέλαβαν τις ειδικές αυτές εκπαιδεύσεις δήλωσαν ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που κορυφαίες εταιρείες εμπιστεύονται την Knowcrunch για την ενδοεταιρική εκπαίδευσή τους και τη βραβευμένη στην Ελλάδα εκπαιδευτική μας ύλη. Χαιρόμαστε που συντελούμε στην προετοιμασία των καλύτερων digital marketers στην Ελλάδα».

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & e-learning training courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑