H ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η COSMOS SPORT επέλεξαν τη KnowCrunch για την εκπαίδευσή τους

Ημ/νία: 12 Μαρτίου 2021 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η KnowCrunch ανέλαβε την προσαρμοσμένη εκπαίδευση επιλεγμένων πελατών των καταστημάτων Γερμανός και των καταστημάτων Cosmos Sport. Επιλεγμένοι πελάτες των δύο καταστημάτων παρακολούθησαν ειδική επιμόρφωση πάνω στο Digital Marketing, στo πλαίσιο της επιβράβευσής τους (loyalty).

Οι επιλεγμένοι πελάτες των καταστημάτων Γερμανός παρακολούθησαν μία σειρά προγραμμάτων πάνω σε γνωστά social networks όπως Facebook & Instagram, αλλά και άλλα θέματα digital marketing όπως Influencer marketing. H συνεργασία αυτή αποτελεί μία σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποιούνται σε virtual class (live webinar).

Παράλληλα, επιλεγμένοι πελάτες των καταστημάτων Cosmos Sport παρακολούθησαν μία σειρά προγραμμάτων πάνω σε γνωστά social networks όπως Facebook & Instagram, αλλά και άλλα Social Media και των βασικών ενεργειών του social media marketing. Η σειρά εκπαιδεύσεων αναμεταδόθηκε από τη σελίδα της Cosmos Sport στο Facebook, μέσω Live streaming.

Oι instructors της KnowCrunch Κατερίνα Δημητρακοπούλου, CEO της Social Mellon, Δημήτρης Δημητριάδης CEO της TheFutureCats και Αποστόλης Αϊβαλής, CEO της AIVAL.COM που ανέλαβαν την ειδική αυτή εκπαίδευση δήλωσαν ότι «είναι μεγάλη μας τιμή που κορυφαίες εταιρείες εμπιστεύονται την KnowCrunch για την ενδοεταιρική εκπαίδευσή τους και την βραβευμένη στην Ελλάδα εκπαιδευτική μας ύλη. Χαιρόμαστε που συντελούμε στην προετοιμασία των καλύτερων digital marketers στην Ελλάδα».

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑