Το Ιnstagram τα βάζει με τα ψεύτικα likes, follows και comments

Ημ/νία: 26 Νοεμβρίου 2018 | by Χριστίνα Κιτσάτη

0

Συμβαίνει τελευταία στο Instagram λογαριασμοί να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων για να αυξήσουν τους followers τους με κάπως …unfair τρόπους.

Έτσι, από την πλατφόρμα προσπαθούν τώρα να δώσουν τέλος σ’ αυτό το φαινόμενο, επιχειρώντας την αφαίρεση ψεύτικων likes, follows και comments από λογαριασμούς που χρησιμοποιούν third-party apps για να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους.

Το Instagram, για το λόγο αυτό, έχει δημιουργήσει εργαλεία που μπορούν να εντοπίσουν λογαριασμούς οι οποίοι χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες και, στη συνέχεια, να αφαιρέσουν δραστηριότητα που παραβιάζει τους όρους χρήσης.

Οι λογαριασμοί που εντοπίζεται ότι χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου υπηρεσίες θα λαμβάνουν μήνυμα εντός της εφαρμογής που θα τους ειδοποιεί ότι έχουν αφαιρεθεί τα ψεύτικα likes, follows & comments τους. Θα τους ζητηθεί επίσης να αλλάξουν κωδικό πρόσβασης.

Το Instagram σημειώνει πως τις προσεχείς εβδομάδες θα λάβει ακόμη περισσότερα μέτρα ενάντια στα ψεύτικα likes, follows και comments, σε μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑