Συνεργασία της INFOLYSiS με την εκπομπή VICE για ανάπτυξη chatbot app στο Viber

Ημ/νία: 26 Νοεμβρίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η INFOLYSiS, νεοφυής εταιρεία πληροφορικής που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εφαρμογών chatbots σε γνωστές πλατφόρμας επικοινωνίας, όπως το Viber και το Facebook Messenger, ανακοινώνει τη συνεργασίας της με τη γνωστή δημοσιογραφική εκπομπή VICE.

Συγκεκριμένα, η συνεργασία της INFOLYSiS με το VICE αφορά στην επέκταση των καναλιών επικοινωνίας της γνωστής δημοσιογραφικής εκπομπής στο Viber, παρέχοντας στους φίλους της εκπομπής όχι μόνο ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, αλλά και καινοτόμες διαδραστικές υπηρεσίες μέσω της εφαρμογής Chatbot που ανέπτυξε η INFOLYSiS. Οι εφαρμογές Chatbot, σε μια δημοφιλή πλατφόρμα επικοινωνίας όπως το Viber, αυτοματοποιούν την επικοινωνία του τελικού χρήστη με μια επιχείρηση, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση κάποιας επιπλέον εφαρμογής. Έτσι επιτυγχάνεται η εύκολη χρήση του chatbot app σε όλους τους τύπους smartphones ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος (iOS, Android).

Με το νέο κανάλι επικοινωνίας του VICE στο Viber, οι φίλοι της εκπομπής έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα μέσω του Viber Public Account του VICE, το οποίο είναι προσβάσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.viber.com/vice_gr. Επιπλέον, ο χρήστης επιλέγοντας το κουμπί της άμεσης επικοινωνίας με το VICE, πατώντας το bubble εικονίδιο στην Viber Public Account της VICE, του παρέχεται η δυνατότητα να αλληλοεπιδράσει με την εφαρμογή chatbot της INFOLYSiS. Η εφαρμογή επιτρέπει στους ακόλουθους του VICE να δημιουργήσουν συνδρομές απευθείας μέσω του Viber στις κατηγορίες των ειδήσεων που τους ενδιαφέρουν και εν συνεχεία να τις λαμβάνουν ως push notifications σε προκαθορισμένες από τον χρήστη ώρες της ημέρας. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή σε διαγωνισμούς και ψηφοφορίες που καθορίζονται δυναμικά από τους συντάκτες της εκπομπής.

Η INFOLYSiS (www.infolysis.gr), ως Viber for Business Partner, συμβάλλει στο ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στη σύγχρονη ελληνική αγορά, προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις αυτοματοποίησης στις δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, δημιουργώντας ένα νέο εργαλείο μάρκετινγκ.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑