Από τη Warply το νέο mobile application της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου

Ημ/νία: 19 Ιουλίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Στη Warply ανέθεσε η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) το σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός καινοτόμου mobile application, του EAC mobile app, που λανσαρίστηκε πριν λίγες ημέρες σε Android και iOS ενώ ήδη μετράει χιλιάδες χρηστών που το χρησιμοποιούν. Πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο που θα αλλάξει το ψηφιακό τοπίο στον χώρο της ενέργειας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Warply ανέλαβε τον σχεδιασμό καθώς και την τεχνική υλοποίηση και υποστήριξη της νέας εφαρμογής, η οποία θα αποτελέσει και ένα από τα πιο βασικά κανάλια επικοινωνίας της ΑΗΚ.

Με επίκεντρο πάντα τον πελάτη και τη μέγιστη εξυπηρέτηση του, η ΑΗΚ εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην ενίσχυση του προφίλ της μέσα από την παροχή πρωτοποριακών mobile υπηρεσιών, με στόχο να προφέρει μια καλύτερη εμπειρία καταναλωτών.

Tο νέο EAC mobile app δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία του λογαριασμού του αλλά και πρόσβαση σε υπηρεσίες που ο Οργανισμός προσφέρει σε όλους τους χρήστες του δικτύου ηλεκτρισμού. Μεταξύ άλλων ο χρήστης της εφαρμογής μπορεί να βλέπει το ιστορικό κατανάλωσης του ρεύματος, να εξοφλεί τον λογαριασμό του, να ενημερώνεται για τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και τυχόν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, να υπολογίζει το ενδεικτικό κόστος χρήσης κάποιας συσκευής, να βρίσκει εύκολα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών καθώς και τα Σημεία Φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, να ενημερώνεται για όλα τα νέα του Οργανισμού.

Η Warply συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες Mobile Loyalty & Payments, με πολυετή εμπειρία και μεγάλους πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε 5 ακόμη χώρες, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες Loyalty & CRM, couponing, mobile payments, mobile banking, ticketing και ordering. Έχοντας πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, η Warply έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια ως η ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα του marketing cloud και των digital payments και έχει διακριθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά ως η πιο “Innovative Mobile Company 2016”.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑