Tech Talent: η αγορά εργασίας των developers στην Ελλάδα

Ημ/νία: 7 Ιουνίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Ποιες ειδικότητες αναζητούν περισσότερο οι εταιρείες; Ποια είναι τα πιο περιζήτητα skills ; Ποιες γλώσσες προγραμματισμού κάνουν τους υποψήφιους περιζήτητους; Η αγορά τωνdevelopers βρίσκεται σε άνθιση, κι όμως πολλοί νέοι επαγγελματίες δυσκολεύονται να βρουν μια θέση εργασίας τη στιγμή που πολλές εταιρείες δεν μπορούν να προσελκύσουν τον ιδανικό γι’ αυτές υποψήφιο.

Το TechTalent.gr, η νέα ελληνική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για developers , διεξάγει πανελλαδική έρευνα, με στόχο να καταγράψει και να αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αγοράς εργασίας στην Ελλάδα και να βοηθήσει να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στην προσφορά και τη ζήτηση εργασίας του κλάδου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της έρευνας πατώντας εδώ (https://www.surveymonkey.com/r/TechtalentJobsSurvey). Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.techtalent.gr Τα αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν στην πλατφόρμα αλλά και με επόμενο Δελτίο Τύπου.

Η Tech Talent, δημιουργήθηκε από την ομάδα του Found.ation και κέρδισε το βραβείοEnvolve Entrepreneurship 2017 (HEA Award 2017) . Η καινοτομία της υπηρεσίας έγκειται στο ότι, για την επίτευξη της βέλτιστης αντιστοίχισης ανάμεσα σε developers και εταιρίες, βαρύτητα δίνεται στις δεξιότητες και όχι μόνο στο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου. Η πλατφόρμα θα είναι έτοιμη, σε Beta έκδοση, στις αρχές Ιουλίου.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑