Το Facebook Stories έρχεται και στο Pages

Ημ/νία: 16 Οκτωβρίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το Facebook ολοκληρώνει το τελευταίο βήμα της εξέλιξης του Facebook Stories, καθώς ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να επιτρέπει τη λειτουργία του σε Σελίδες (ή σε λογαριασμούς που εκτελούνται από επιχειρήσεις).

Η επέκταση, η οποία έρχεται περισσότερο από οκτώ μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του χαρακτηριστικού από το Facebook, θα ξεκινήσει “τον επόμενο μήνα”, σύμφωνα με τη διευθύντρια προϊόντων του Facebook, Amy Sun.

“Έχουμε αφουγκραστεί την κοινότητά μας και εργαζόμαστε για να κάνουμε γρήγορο, διασκεδαστικό και εύκολο για τους ανθρώπους και τις Σελίδες τους, να δημιουργούν ιστορίες στο Facebook”, δήλωσε. “Μέσα στον επόμενο μήνα, οι χρήστες σελίδων θα μπορούν να δημιουργούν ιστορίες και να τις μοιραστούν με τους ανθρώπους που τους ακολουθούν.”

Το Facebook δεν έκανε κάποια δήλωση σχετικά με το γιατί η επέκταση των ιστοριών ήταν τόσο αργή, αλλά πιθανότατα έχει σχέση με το πόσο εξαιρετικά μη δημοφιλές είναι το χαρακτηριστικό. Παρόλο που το Instagram μπόρεσε να αντιγράψει το χαρακτηριστικό από το Snapchat τόσο επιτυχώς που τώρα χρησιμοποιείται πλέον συχνότερα από ό, τι στο Snapchat, η έκδοση του Facebook μοιάζει να χρησιμοποιείται μόνο από τον… Mark Zuckerberg. Για να δούμε πόσο θα εκτιμηθεί και από τα Pages.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑