SEAT: η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη με τη δική της mobile εφαρμογή

Ημ/νία: 10 Ιουλίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

H SEAT προχωρεί ακόμη περισσότερο στον τομέα των διασυνδεδεμένων οχημάτων, γενόμενη ηπρώτη στην ευρωπαϊκή αγορά με το δικό της app που είναι συμβατό με την πλατφόρμα Android Auto της Google. Το SEAT DriveApp, όπως ονομάζεται, είναι πλέον διαθέσιμο στο Play Store και επιτρέπει στους οδηγούς να βλέπουν και να διαχειρίζονται περιεχόμενο από το Android smartphone τους, στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Σε συνδυασμό με το SEAT DriveApp για Apple CarPlay και το SEAT DriveApp για MirrorLink που ήταν ήδη διαθέσιμα, οι οδηγοί πλέον μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα κατάστασης του οχήματος, τόσο εντός αυτού όσο και από απόσταση, ώστε να διευκολυνθεί η οδηγική τους εμπειρία. Για παράδειγμα, θα μπορούν να βλέπουν στο κινητό τους ενδείξεις όπως η πίεση των ελαστικών ή η κατανάλωση καυσίμου. Το app θα ενημερωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες με νέα χαρακτηριστικά.

seat-drive-app

Το SEAT DriveApp αναπτύχθηκε εξ’ολοκλήρου από το SEAT Technical Centre, τον κύρια κινητήρια δύναμη ανάπτυξης συνδεσμότητας στη SEAT. Η εταιρεία στοχεύει στο να ηγηθεί της δημιουργίας ενός mobility οικοσυστήματος που θα παρέχει υπηρεσίες διευκόλυνσης στους χρήστες.

Η SEAT ήδη προσφέρει την FullLink τεχνολογία που είναι συμβατή με iOS και Android συσκευές σε όλη τη νυν γκάμα μοντέλων της. Η συνδεσιμότητα στα μοντέλα της SEAT επωφελεί σημαντικά τους οδηγούς καθώς τους επιτρέπει να γνωρίζουν την κατάσταση του οχήματός τους όπου κι αν είναι και να παραμένουν συνδεδεμένοι με τα social media τους ενώ οδηγούν, με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Η SEAT ήταν η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε smartphone integration τεχνολογία συμβατή με iOS, Android και MirrorLink και για τα τελευταία 2 χρόνια συμμετέχει στο MWC της Βαρκελώνης. Ταυτόχρονα η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με συνεργάτες όπως η Travipay και η SABA, οι οποίες της επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη δημιουργία mobility λύσεων, οι οποίες συμβαδίζουν με την πρόοδο της αγοράς ηλεκτρονικών συσκευών.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑